Debati Shqipëri vs Kosovë ‘ndanë’ Vesa Lumën nga burri

Në mediat online dhe rrjetet sociale, ditëve të fundit është krijuar një lloj konflikti për marrëdhënien mes Shqipërisë me Kosovën, 'konflikt' ky i nx

Në mediat online dhe rrjetet sociale, ditëve të fundit është krijuar një lloj konflikti për marrëdhënien mes Shqipërisë me Kosovën, ‘konflikt’ ky i nxitur edhe nga vizita e fundit e kryeministrit Edi Rama në Beograd.

Edhe çifti i këngëtarëve Vesa Luma dhe Big Basta kanë ndjekur me kureshtje debatin, madje ky i fundit ka shkruar një status në Facebook.

‘Sinqerisht, nëse bëhet për herë të tretë tema ‘Shqipëri vs Kosovë’ në Opinion, unë do të ndahem nga Vesa Luma’, ka thënë ai me ironi, dhe bashkëngjitur kësaj ka vendosur disa fytyra me lot si për të treguar se dashuria e tyre nuk njeh ndarje të tilla.

debati-shqiperi-vs-kosove-ndane-vesa-lumen-nga-burri

COMMENTS