David Beckham si asnjëherë më parë, ‘tmerron’ fansat (Video)

David Beckham si asnjëherë më parë, ‘tmerron’ fansat (Video)

Kingu Vali Corelone me akuza të rënda: Gruaja që i ndihmova u dërgua nga shërbimi sekret i Shqipërisë (Video)
Pajisja që ju ndihmon të notoni më shpejtë (Video)

Gjithmonë është konsideruar si një nga futbollistët dhe meshkujt më të bukur në botë, në mos më i bukuri, por ka pësuar një shndërrim të jashtëzakonshëm për keq ditët e fundit.

COMMENTS