Dasmorët e mbulojn me para Big Mamën (Foto)

Sezona verore mund të quhet edhe sezona e dasmave dhe për këtë arsye këngëtarët tanë janë shumë të angazhuar. Në këtë rrafsh nuk anashkalohet edhe

Sezona verore mund të quhet edhe sezona e dasmave dhe për këtë arsye këngëtarët tanë janë shumë të angazhuar.

Në këtë rrafsh nuk anashkalohet edhe këngëtarja Big Mama, e cila angazhohet në ndonjë aheng familjar.

E angazhimi i saj në ngjarje të tilla padyshim që edhe shpërblehet edhe dasmorëve të pranishëm.

Big Mama ka publikuar një fotografi në llogarinë personale në Instagram teksa shihet se si është mbuluar përplot me para gjatë performimit në një aheng familjar.

Ndryshe, këngëtarja së fundi ka pranuar se është në lidhje ndërsa nuk dihet se kur do të zyrtarizohet romanca e këngëtares.

COMMENTS