Dasmat e botës, e mahnitshme ajo nga Kosova (Video)

Dasma mbetet kujtimi më i mirë i një çifti. Secili vend i ka traditat e veta për zhvillimin e një dasme, ndërsa muzika luan rol të madh. Një video

Dasma mbetet kujtimi më i mirë i një çifti. Secili vend i ka traditat e veta për zhvillimin e një dasme, ndërsa muzika luan rol të madh.

Një video e publikuar nga ParsaPages në Facebook, ka paraqitur shumë çifte nga vende të ndryshme të botës, shkruan zico.tv

Ndër to është edhe dasma e një çifti kosovar ndërsa në prapavi dëgjohet ‘Vallja e Rugovës’ e orkestruar mjeshtërisht nga Sokol Vulaj.

Për më tepër ndiqeni videon e mëposhtme dhe vlerësojeni vet se cila nga dasmat ju pëlqen më shumë.

COMMENTS