Dasma surprizë, këngëtarja shqiptare i jep fund beqarisë (Foto)

Këngëtarja shqiptare i ka dhënë fund beqarisë. Dasma e Ertila Kokës ka qenë një surprizë për të gjithë. Ajo është martuar me një arkitekt i cili jeton dhe ushtron profesionin në Itali. Në këtë dasëm kanë marrë pjesë disa nga emrat e njohur të artit nga Shqipëria.

Këngëtarja shqiptare i ka dhënë fund beqarisë.

Dasma e Ertila Kokës ka qenë një surprizë për të gjithë.

Ajo është martuar me një arkitekt i cili jeton dhe ushtron profesionin në Itali.
Në këtë dasëm kanë marrë pjesë disa nga emrat e njohur të artit nga Shqipëria.

COMMENTS