Dasma e Turit dhe Orindës, zbulohen detajet speciale (Foto)

Dasma e Turit dhe Orindës, zbulohen detajet speciale (Foto)

Blerim Gjoci flet për ndarjen me bashkëshorten (Video)
Linda Halimi çon Shqipërinë në ‘Eurosong 2017’ (Video)

Dasma e dy prej moderatorëve ndër më të njohurit shqiptarë, mesa duket do të jetë përtej çdo parashikimi.

Kjo duket që nga detajet se si ftesa ishte ndërtuar: disa fije livando, një copëz thesi e dantelle, si dhe një letër.

Por, te kjo e fundit qëndronte një sekret i vogël. Në të shkruhej ‘Skano dhe Zbulo’ që pasi e skanon në celular zbulon se je i ftuar në dasmën e Orindës dhe Turit më 27 korrik.

Ata kanë zgjedhur të jenë larg traditave apo luksit, duke sjellë një ide që kurrë më parë se kishim hasur.

Po ashtu e veçantë ka qenë edhe festa e beqarisë që ka organizuar Orinda Huta së bashku me miket e saj. Orinda dukej një princeshë e vërtetë dhe çdo detaj tjetër ishte menduar me detaje tepër interesante.

COMMENTS