Dashnori e la përmes një sms-i, por Bebe Rexha sot është yll!

Sot është njëra ndër këngëtaret më të famshme botërore. Pasi është përzgjedhur për të prezantuar mbrëmjen e MTV EMA, Bebe Rexha është rrëfyer në një i

Sot është njëra ndër këngëtaret më të famshme botërore. Pasi është përzgjedhur për të prezantuar mbrëmjen e MTV EMA, Bebe Rexha është rrëfyer në një intervistë ekskluzive për Billboards.

Këngëtarja me origjinë shqiptare ka hedhur një hap të madh drejt famës, derisa është përzgjedhur për të prezantuar një nga mbrëmjet më të ndjekura muzikore të vitit.

Bebe ka treguar për rëndësinë dhe emocionet që ka në prezantimin e kësaj mbrëmje, Rexha ka folur edhe për një jetën e saj personale, që e ka rritur atë profesionalisht.

Bebe Rexha ka treguar se ish i dashuri i saj e ka përfunduar lidhjen mes tyre përmes një mesazhi në telefon dhe kjo gjë e ka lënduar shumë atë.

Kjo ka ndikuar edhe te muzika që ajo ka vazhduar të bëjë dhe disa nga këto këngë do të përfshihen edhe në albumin e saj, të cilit ia ka zbuluar vetëm inicialet ‘A.Y.F’.

COMMENTS