Danieli i BB9 tregon nëse i kanë marrë paratë pas fitores…

Ish-baborët e Big Brother duket se një nga aktivitetet më të preferuara që kanë është të publikojnë video live. Gjatë ditës së sotme Danieli dhe Fo

Ish-baborët e Big Brother duket se një nga aktivitetet më të preferuara që kanë është të publikojnë video live.

Gjatë ditës së sotme Danieli dhe Fotini fituesit e këtij reality shoë ishin live për ndjekësit e tyre duke u shfaqur më të dashuruar se kurrë. Ndonëse pak ditë më parë u publikua në media sesi po i harxhojnë lekët e marra nga Big Brother, ka qenë vetë Danieli i cili e ka mohuar këtë fakt duke thënë se ende nuk kanë marrë asnjë lekë nga 100 milionët e premtuara.

Ai ka ndarë edhe disa momente personale me Fotininë ndërkohë që po pinin kafe ai u shpreh se kishin vetëm një telefon me Fotininë. Gjithashtu ai shpjegoi edhe kuptimin e emrit ‘La fo da’ në Instagram që donte të thoshte ‘Laboratori’ ku u njohën, Fotini dhe Daniel.

COMMENTS