Dani emocionohet kur flet për humbjen e bashkëshortes (Video)

Këngëtari Ramadan Krasniqi – Dani ka disa vite që ka humbur bashkëshorten. Ata kanë pasur dy fëmijë dhe jeta ka ndryshuar që nga ai moment. Ai për herë të parë ka pranuar të flas për emisionin n’ZOOM për humbjen e bashkëshortes së tij. Ja çka thotë Dani për fëmijët e tij./A.i/

Këngëtari Ramadan Krasniqi – Dani ka disa vite që ka humbur bashkëshorten.

Ata kanë pasur dy fëmijë dhe jeta ka ndryshuar që nga ai moment.

Ai për herë të parë ka pranuar të flas për emisionin n’ZOOM për humbjen e bashkëshortes së tij.

Ja çka thotë Dani për fëmijët e tij./A.i/

COMMENTS