Daka: Në zgjedhje votuan 38.10 për qind e qytetarëve

Daka: Në zgjedhje votuan 38.10 për qind e qytetarëve

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka mbajtur konferencën e katërtë për media lidhur me pjesëmarrjen në votime dhe për procesin zgjedhor deri në ora 19:00

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka mbajtur konferencën e katërtë për media lidhur me pjesëmarrjen në votime dhe për procesin zgjedhor deri në ora 19:00.

Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka tha se pjesëmarrja në votime e qytetarëve të Kosovës në 19 komuna të Kosovës është 38.10 për qind.

‘Sot votuan 516 mijë qytetarëve të Kosovës me të drejt vote’, tha Daka sonte në konferencën që u mbajt në Qendrën Mediale të KQZ-së.

Ndryshe, KQZ-ja në 19 komuna ku u mbajt raundi i dytë i zgjedhjeve ka angazhuar 14 mijë komisionerë.

COMMENTS