Daka: KQZ gati për zgjedhjet e parakohshme

Daka: KQZ gati për zgjedhjet e parakohshme

Kadriu: Sakrifica dhe krenaria e Ramushit, energji e përbashkët për fuqizimin e shtetit
Digjen 3 vetura në mëngjesin e sotëm në Prishtinë

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka ka thënë se organi që ajo drejton është gati për të organizuar zgjedhjet e parakohshme.

Daka ka ftuar subjektet politike që të respektojnë ligjin për zgjedhjet dhe Kushtetutën e vendit.

Këto deklarata, Daka i ka dhënë në takimin e presidentit me subjektet politike, të thirrur për të caktuar datën e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare.

COMMENTS