Dafina Dauti flet për raportin me ish-bashkëshortin (Video)

Këngëtarja Dafina Dauti ishte e ftuara e radhës në n’ZOOM. Ajo ka treguar disa risi nga muzika, për albumin dhe projektet e verës, shkruan zico.tv Në pyetjen se a do martohet përsëri pas martesës së dështuar që pati përgjigjja e saj është interesante. Për më shumë shikoni intervistën e mëposhtme.

Këngëtarja Dafina Dauti ishte e ftuara e radhës në n’ZOOM.

Ajo ka treguar disa risi nga muzika, për albumin dhe projektet e verës, shkruan zico.tv

Në pyetjen se a do martohet përsëri pas martesës së dështuar që pati përgjigjja e saj është interesante.

Për më shumë shikoni intervistën e mëposhtme.

COMMENTS