Çudia e radhës në Dubai, prezantohen dronët që përdoren si taksi (Video)

Çudia e radhës në Dubai, prezantohen dronët që përdoren si taksi (Video)

Dubai në fillim tronditi botën me taksi super luksoz të tipit Lamborghini, Ferrari dhe Porsche. Më pas prezantoi taksi nëpër ujë. Por tani vijnë edhe taksitë ajrore.

Dubai në fillim tronditi botën me taksi super luksoz të tipit Lamborghini, Ferrari dhe Porsche. Më pas prezantoi taksi nëpër ujë. Por tani vijnë edhe taksitë ajrore.

COMMENTS