Cristiano Ronaldo mund të dënohet me 15 muaj burgim

Ish-basketbollisti i ‘Sigal Prishtina’ hap Shkollën e Basketbollit’ (Video)
Në Pejë fillon punën shkolla e futbollit ‘Arena Sport’ e udhëhequr nga Ilir Nallbani (Foto)

Futbollisti më i mirë botëror dhe ylli i parë i Real Madridit Cristiano Ronaldo përballet me akuza nga prokurorët spanjollë se ka fshehur tatim në vlerë prej 14,7 milionë euro.

Mediat spanjolle transmetojnë se deri në fund të qershorit do të fillojë procedura kundër portugezit në bazë të hetimeve të zyrtarëve tatimorë, se prej 2011 deri 2014 në Ishujt Virxhine ka fshehur të hyrat e tij nga shitja e të drejtave për imazh.

COMMENTS