Çorape apo tatuazhe (Foto)

Çorape apo tatuazhe (Foto)

Nuk jeni e sigurt nëse jeni gati për ta bërë lëkurën tuaj me bojë? Gabby dhe Idan kanë sjellë diçka më të mirë. Dyqani i tyre në inter

Nuk jeni e sigurt nëse jeni gati për ta bërë lëkurën tuaj me bojë?

Gabby dhe Idan kanë sjellë diçka më të mirë.

Dyqani i tyre në internet ‘Tattoo Socks’ apo ‘Çorapet tatu’ është duke shitur veshje që janë maskuar të duken si tatuazhe dhe modelet mund të mashtrojnë lehtësisht kalimtarët nëse sytë e tyre nuk janë mjaft të mprehtë.

Nga një skelet i zi dhe i bardhë i ndërlikuar në një dhelpër shumëngjyrëshe, ka krijuar një përzgjedhje jashtëzakonisht të gjerë të projektimeve.

Çmimet e pjesëve të punuar me dorë ndryshojnë.

Mbani mend, nëse për çfarëdo arsye ju nuk e ndjeni atë, heqja e një palë triko është më e lehtë se sa heqja ose mbulimi i një tatuazhi të vërtetë.

COMMENTS