Coca Cola, pse e ka kanaçen e kuqe (Video)

Coca Cola, pse e ka kanaçen e kuqe (Video)

Nëse ndonjëherë jeni zgjuar në mes të natës, dhe keni pirë Coca Cola, por më pas e keni pyetur veten se pse kanaçja e saj është ngjyrë e kuqe, atëherë përgjigjen do e merrni përmes këtij artikulli. Për më tepër ndiqeni storien e përgatitur nga zico.tv:

Nëse ndonjëherë jeni zgjuar në mes të natës, dhe keni pirë Coca Cola, por më pas e keni pyetur veten se pse kanaçja e saj është ngjyrë e kuqe, atëherë përgjigjen do e merrni përmes këtij artikulli.

Për më tepër ndiqeni storien e përgatitur nga zico.tv:

COMMENTS