Clinton dhe Sanders tani kanë rival të vetëm Trump-in (Video)

Ligji i ri i komunikacionit në Kosovë: Dënimet shkojnë deri në 900 euro (Dokument)
Nuk votohen emrat për anëtarë të Bordit të AKP-së

Dy rivalët e Partisë Demokratike në SHBA në zgjedhjet presidenciale, Hillary Clinton dhe Bernie Sanders i kanë dhënë fund luftës së tyre mes vete, duke u fokusuar vetëm kundër Donald Trump.

Në një deklaratë publike përmes një konference për medie, ku të dy për herë të parë u ngjitën bashkë në skenë, Sanders tha se tani e tutje do të mbështetë CLinton dhe se vetëm ajo mund të jetë Presidentja e ardhsme e Amerikës.

COMMENTS