Çka po ndodh me shëndetin e Zejnepit? Ajo është bërë ‘asht e lëkurë’! (Foto)

Çka po ndodh me shëndetin e Zejnepit? Ajo është bërë ‘asht e lëkurë’! (Foto)

‘Zejnepi’ nga seriali ‘Kara Sevda’, ka ndër rolet kryesore. Ajo është një personazh i gjendur mes dashurisë së gabuar dhe familjes. Në serial është një vajzë mjaftë me stil, ku në cdo episode të serialit mahnit me pamjen e saj. Sot ajo ka publikuar një fotografi në të cilën duket se është dobësuar shumë.

‘Zejnepi’ nga seriali ‘Kara Sevda’, ka ndër rolet kryesore.

Ajo është një personazh i gjendur mes dashurisë së gabuar dhe familjes.

Në serial është një vajzë mjaftë me stil, ku në cdo episode të serialit mahnit me pamjen e saj.

Sot ajo ka publikuar një fotografi në të cilën duket se është dobësuar shumë.

COMMENTS