Çka po lypin Kastro Zizo e Faraoni G? (Video)

Çka po lypin Kastro Zizo e Faraoni G? (Video)

Të adhuruarit e Rita Orës
Politikanët si në dasmë – Kërcen edhe shefi i shefave (Video)

Bashkëpunimi më i ri në estradë do të vijë të martën në ora 20:00 nga Faraoni G dhe Kastro Zizo.

Projekti mbanë titullin ‘Jepma Jepma’.

Me këtë projekt Faraoni G paralajmëron rikthimin e tij në skenën muzikore.

COMMENTS