Çka ju pret nëse i prishni gjumin një pande? (Video)

Çka ju pret nëse i prishni gjumin një pande? (Video)

Një palë sandale për të gjitha rastet (VIDEO)
Helikopteri për pak e goditi nusen gjatë fotosesionit të dasmës (Video)

Një vizitor 20 vjeçar është sulmuar nga një panda në një kopsht zoologjik në një provincë kineze.

Ai kishte kaluar kanalin tri metra të thellë, duke u futur në hapësirën e pandës, të cilën e zgjoi nga gjumi.

Panda, e quajtur Mei Ling, e kap për këmbë, dhe kur ai tenton të ik, ajo e mbërthen dhe e përplas për toke.

Megjithatë, vizitori i del t’i ikë pandës dhe të shpëtojë pa lëndime.

COMMENTS