Çka ju plakë më shpejt?

Shtatë orë gjumë gjatë natës, algat e detit dhe filxhanët e kafesë, janë çelësi i të dukurit më i ri. Mirëpo ka edhe disa pije që mund të ju plakin p

Shtatë orë gjumë gjatë natës, algat e detit dhe filxhanët e kafesë, janë çelësi i të dukurit më i ri.
Mirëpo ka edhe disa pije që mund të ju plakin po aq shpejtë sa duhani, duke i bërë disa pjesë të trupit tuaj të duken pesë vjet më të vjetra biologjikisht.

Doktoresha Elizabeth Backbum, thotë se stresi kronik, dietat e dëmshme, buka e bardhë dhe sheqeri, ju plakin më shpejtë.
Mirëpo thotë se një dietë mediterane, e pasur me vitamina dhe alga deti dhe kafeja, mund t’ju ndihmojnë të dukeni më të rinj.

COMMENTS