Çka i ndodhi Big Mamës para se të prezantonte ‘ZhurmaVMA13’ (Video)

Çka i ndodhi Big Mamës para se të prezantonte ‘ZhurmaVMA13’ (Video)

Big Mama ishte moderatore e ‘Zhurma Video Music Awards’ këtë vit. Ajo me batutat e saj ka argëtuar shikuesit dhe të pranishmit në sallën e Sheshit 21, përcjell zico.tv Bigu në një prononcim për n’ZOOM ka zbuluar diçka. Për më shumë shikoni intervistën e saj:

Big Mama ishte moderatore e ‘Zhurma Video Music Awards’ këtë vit.

Ajo me batutat e saj ka argëtuar shikuesit dhe të pranishmit në sallën e Sheshit 21, përcjell zico.tv

Bigu në një prononcim për n’ZOOM ka zbuluar diçka.

Për më shumë shikoni intervistën e saj:

COMMENTS