Cilit mashkull të estradës po i ‘vardiset’ Zanfina Ismaili (Foto)

Cilit mashkull të estradës po i ‘vardiset’ Zanfina Ismaili (Foto)

Në shumicën e rasteve estrada jonë kanë një raport të mrekullueshëm e në shumë rast mund të kenë edhe ato shkëndijat e dashurisë gjë që është shumë no

Në shumicën e rasteve estrada jonë kanë një raport të mrekullueshëm e në shumë rast mund të kenë edhe ato shkëndijat e dashurisë gjë që është shumë normale, disa nga ta sot janë të martuar dhe janë bërë prindër.

Edhe pse Zanfina nuk është se ka treguar ndonjë afërsi të madhe më ndonjërin nga kolegët e saj, por ky koment që ka lënë në fotografinë e reperit 2 Ton tregon se ekziston një relacion i mirë në mes tyre.

Është ky një koment që Zanfina ka lënë duke e përshkruar veshjen e reperit i cili ka vënë në kokë një kapele dhe duket aq këndshëm përkrahë Lindon Berishës që si duket ata këtë të Premte po sjellin këngën me titull ‘1 Xhiro’.

Me të gjitha gjasat ky projekt do jetë një hit verore, pasi që të dy këngëtarët rezultojne shumë të suksesshëm, këngët e tyre janë shumë të bukura e nuk ka dyshim që ky bashkëpunim do jetë shumë special për fansat.

COMMENTS