Cilën goce po e pret Xhavit Sadiku (Premierë/Video)

Në moshën që ka ende vazhdon aq bukur ti këndoj dashurisë, këngëtar i njohur me shumë këngë dhe bashkpunime me artistë të ndryshëm, Xhaviti me zërin e

Në moshën që ka ende vazhdon aq bukur ti këndoj dashurisë, këngëtar i njohur me shumë këngë dhe bashkpunime me artistë të ndryshëm, Xhaviti me zërin e tij që na sjellë çdo herë emocion dhe bënë që çdo kush të gjejë vetën tek këngët që i sjellë.

Në programin e festave të fundvitit Xhaviti Sadiku erdhi me këngën që mbanë titullin “Goce po të pres”, e interpretuar në mënyren më të mirë të mundshme për ‘Gëzuar 20017’ në ZICO TV.

COMMENTS