Cila ngjyrë është trendi i sezonës?

Cila ngjyrë është trendi i sezonës?

Trendi i kësaj vjeshte përfshin mantelet e gjata, çizme të shkurtra.. Shikoni më poshtë përzgjedhjen nga Pinterest, veshjet që shihen më së shumti në shitoret më të famshme botërore të veshjeve. Padyshim se ngjyra krem, e kaftë dhe e zezë janë trendi i kësaj sezone.

Trendi i kësaj vjeshte përfshin mantelet e gjata, çizme të shkurtra..

Shikoni më poshtë përzgjedhjen nga Pinterest, veshjet që shihen më së shumti në shitoret më të famshme botërore të veshjeve.

Padyshim se ngjyra krem, e kaftë dhe e zezë janë trendi i kësaj sezone.

COMMENTS