Cila është puna e një Llambadari? (Video)

Cila është puna e një Llambadari? (Video)

Bananja, më e mirë se ilaçet, hani banane dhe largojeni stresin (Video)
Spanja deri në vitin 2090 do të jetë shkretëtirë? (Video)

Xhim Vudvord është llambadar.

Puna kryesore e një llambadari është që të mbajnë lentet e qelqit të ndjeshëm dhe delikat të dritave të dritës në formë të mirë, në mënyrë që anijet në det të qëndrojnë të sigurta.

Por gjatë viteve, lentet e qelqit kanë rënë nga moda.

COMMENTS