Cila është nëna, e cilat janë vajzat e saj? (Foto)

Cila është nëna, e cilat janë vajzat e saj? (Foto)

Ajo dallohet vështirë nga bijat e saj adoleshente.

Kienya Booker nga Nova Scotia e Kanadasë, ka një pamje shumë rinore, për çka njerëzit shpesh e pyesin për sekretin ‘që fsheh’.

Fotografia ku shfaqet 40-vjeçarja, së bashku me të bijat 18 dhe 16-vjeçare, bëri shikuesit të pyesin se cila është nëna.

‘A e ke gjetur shatërvanin me ujin që të rinon apo plakja të ka harruar ty, janë disa nga komentet që më kanë thënë njerëzit’, ka thënë Booker për pamjen e saj.

Ajo mohon të ketë përdorur grim të tepruar ose ndonjë intervenim kirurgjik, ndërsa insiston se e tëra është në gjene.

COMMENTS