Cila është këshilla e Labit për fansat e tij?! (Foto)

Të gjithë e njohim si një këngëtar me një karrierë të lartë, dhe njeri me një zemër shumë të madhe, ku njihet për projekte të ndryshme humanitare.

Të gjithë e njohim si një këngëtar me një karrierë të lartë, dhe njeri me një zemër shumë të madhe, ku njihet për projekte të ndryshme humanitare.

“Brendësia në shpirt, po u duk edhe jashtë është gjë e mirë! Ajo të krijon që të kesh njerëzit afër vetës edhe nga ata të cilët paragjykojnë njerëzit e në shumë raste veten tënde” ka shkruar labi këtë thënje të shoqëruar me një foto në Instagram.

COMMENTS