Çifti që ka alergji luksin, jetojnë si në mesjetë (Video)

Në Britaninë e Madhe, shërbimet sociale janë detyruar që të ndërhynin për të zhvendosur nga balta një çift, i cili jetonte në një kasolle me bagëti. Kate Burrows dhe partneri i saj Alan, ndërtuan me mjete rrethanore banesën e tyre mes pemëve, baltës dhe kallamishteve në Devon.

Në Britaninë e Madhe, shërbimet sociale janë detyruar që të ndërhynin për të zhvendosur nga balta një çift, i cili jetonte në një kasolle me bagëti.

Kate Burrows dhe partneri i saj Alan, ndërtuan me mjete rrethanore banesën e tyre mes pemëve, baltës dhe kallamishteve në Devon.

COMMENTS