Çifti më i ri i estradës pubikojn duetin ‘Dashni’ (Video)

Çifti më i ri i estradës pubikojn duetin ‘Dashni’ (Video)

Seldi Qalliu dhe Mimoza Shkodra janë një ndër çiftet më të përfolura kohët e fundit të estradës muzikore shqiptare. E gjithë kjo pasi që dashurinë

Seldi Qalliu dhe Mimoza Shkodra janë një ndër çiftet më të përfolura kohët e fundit të estradës muzikore shqiptare.

E gjithë kjo pasi që dashurinë e tyre e kurorëzuan ditë më parë me fejesë, ku morën shumë urime dhe përgëzime.

E sot dyshja ka sjell edhe projektin e parë muzikor si çift, të cilin e kanë titulluar ‘Dashni’.

Klipi ka ardhur pa ndonjë paralajmërim dhe i befasishëm për fansat e tyre ndërsa një pjesë është regjistruar në Prishtinë.

Ndryshe, dyshja ka paralajmëruar se do të sjell ndaras edhe këngë të reja gjatë muajve të ardhshme

COMMENTS