Chara Sands, shkretëtira në mes të Siberisë së akullt (Video)

Chara Sands, shkretëtira në mes të Siberisë së akullt (Video)

Shiki-Shima treni superluksoz nga Japonia (Video)
Kur Geta Beqa këndonte dhe vallëzonte me Getoar Selimin (Video)

Vetëm 40 kilometra prej akullnajave Kodar në rajonin Transbaj-kalik, pranë maleve të mbuluara me borë dhe tajgës së madhe të mbushur me liqene të kaltra dhe fusha të mëdha të akullit, gjendet shkretëtira e njohur si Chara Sands.

COMMENTS