Çfarë tregon forma e gishtit për karakterin e një personi?

Çfarë tregon forma e gishtit për karakterin e një personi?

Çfarë tregon forma e gishtit për karakterin e një personi? Sot do të ndalemi tek duart, të cilit përbëjnë edhe nyjën e parë të kontaktit me një n

Çfarë tregon forma e gishtit për karakterin e një personi?

Sot do të ndalemi tek duart, të cilit përbëjnë edhe nyjën e parë të kontaktit me një njeri. Ndoshta shumë prej jush nuk i kushtojnë rëndësi gishtave, përveç momentit të lyerjes, por forma e gishtit mund të tregojë shumë për karakterin e nje personi.

Për më tepër lexoni shpjegimet e mëposhtme:

A. Gishti i drejtë: Në përgjithësi jeni shumë elastik, i gatshëm për t’u përshtatur me çdokënd e çdo situatë. Jeni shumë i pavarur, vendoseni vetë për çdo gjë dhe nuk i stepeni përgjegjësisë. Edhe pse nuk i shfaqni emocionet në publik, thellë brenda jush jeni i ndjeshëm dhe me zemër të madhe.

B. Gishti me majë: Një ndër tiparet karakteristike të karakterit tuaj është të qenit besnik dhe i ndershëm. Personat që ju rrethojnë e dinë që nuk do i tradhtoni apo zhgënjenit kurrë. Përkushtimi dhe vendosmëria janë arma juaj më e fortë. Në qoftë se i vini vetes një qëllim nuk ndaleni derisa ta realizoni. Keni frikë nga zhgënjimet dhe lëndimet.

C. Gishti me gunga: Personat që kanë gishta të tillë nuk pëlqejnë sfidat dhe rrallëherë dalin nga zona e tyre e komfortit. Dinë të respektojnë mendimet e të tjerëve dhe nuk shtiren nëse ka ndonjë gjë që nuk u pëlqen. Jeni të ndjeshëm dhe mendoheni dy herë para se të lëndoni dikën.

COMMENTS