Çfarë po bën Kida te Motrat Mustafa? (Foto)

Çfarë po bën Kida te Motrat Mustafa? (Foto)

Është ndër këngëtaret që karrierën e filloi në moshë të re dhe po korrë suksese të mëdha në tregun tonë. Është e shoqërueshme dhe ka raporte të mir

Është ndër këngëtaret që karrierën e filloi në moshë të re dhe po korrë suksese të mëdha në tregun tonë.

Është e shoqërueshme dhe ka raporte të mira me të gjithë në estradë, e që deri sot nuk njihet për ndonjë skandal të mundshëm.

Duke qenë se merr pjesë edhe në koncerte jashtë vendit, e që bën atmosferë që mbahet mend, ka pasur rast të takohet me shumë kolegë e kolege, ndër to edhe me njërën nga motrat Mustafa, me të cilën nuk kishte hezituar që të shkrepë edhe fotografi.

Kujtojmë se projekti i fundit i këngëtares në fjalë i titulluar ‘Ti’, po vazhdon ende të jetë në top listat e këngëve më të dëgjuara në vend.

COMMENTS