Çfarë duhet të bëni nëse ju djeg Meduza në det? (Video)

Çfarë duhet të bëni nëse ju djeg Meduza në det? (Video)

Uji nuk do të pihet më, do të hahet (Video)
Freudenbergu qyteti përrallor gjerman, më uniku në botë (Video)

Argëtimi në det shpesh mund të prishet nga meduzat. Helmi nga ky lloj i gjallesave të detit kur bie në kontakt me lëkurën shkakton dhembje të ngjashme me djegien, dhe paraqitjen e të skuqurit dhe ënjtje.

Storia në vazhdim tregon hapat që ju duhet t’i merrni kur ju prek një meduzë.

COMMENTS