Çfarë dasme, çifti martohet në maje të botës (Video)

Çfarë dasme, çifti martohet në maje të botës (Video)

Shkencëtarët: Djathi mund të ju shkaktojë varësi (Video)
Këto 15 fakte nuk do ju hyjnë kurrë në punë! Thjesht lexojini dhe qeshni

Ajo që është më e rëndësishmja ka të bëjë me madhështinë e tij botërore! Të gjithë e dimë se mali i Everestit është maja më e lartë malore në botë. Por, kjo që ky çift ka bërë, është sa madhështia e vet malit.

James Sissom dhe Ashley Schmeider e kanë bërë një dasmë që mund të përshkruhej vetëm me një fjalë ‘magjike’.

COMMENTS