Celulari në formë trekëndëshi, a besoni se ekzistojnë këta telefona? (Video)

Kompanitë e telefonave po tentojnë çdo herë e më shumë të na mahnitin me atë që bëjnë. Telefoni Nintendo ekziston dhe është bërë vetëm për lodra, me katër butona dhe dy pjesë të tjera që mund t’i hiqen. Ka telefona në formë trekëndëshi, gjithashtu edhe të atillë që kthehen plotësisht.

Kompanitë e telefonave po tentojnë çdo herë e më shumë të na mahnitin me atë që bëjnë.

Telefoni Nintendo ekziston dhe është bërë vetëm për lodra, me katër butona dhe dy pjesë të tjera që mund t’i hiqen.

Ka telefona në formë trekëndëshi, gjithashtu edhe të atillë që kthehen plotësisht.

COMMENTS