Celulari i parë me dy ekrane (Video)

Celulari i parë me dy ekrane (Video)

Teknologjia më e fundit e prodhuar nga ZTE është një celular me dy ekrane të plota. Ekrani i parë i Axon M është 5.2 inç me rezolucion 1080p, 4GB RAM dhe një kamera 20 MP. Edhe ekrani i dytë është me të njëjtat përmasa dhe cilësi. Për më tepër ndiqeni videon e mëposhtme:

Teknologjia më e fundit e prodhuar nga ZTE është një celular me dy ekrane të plota.

Ekrani i parë i Axon M është 5.2 inç me rezolucion 1080p, 4GB RAM dhe një kamera 20 MP. Edhe ekrani i dytë është me të njëjtat përmasa dhe cilësi.

Për më tepër ndiqeni videon e mëposhtme:

COMMENTS