Category: ZICO TV

1 23 24 25 26 27 52 250 / 512 POSTS
Jahti që kushton 360 milionë funte (Video)

Jahti që kushton 360 milionë funte (Video)

Superjahti me vlerë 360 milionë funte është duke kryer testimet e fundit në Gjibraltar para se të merret plotësisht në zotërim nga pronari i tij manja ...
Zoe Lush, vajza e cila është bërë nga ‘qelqi’ (Video)

Zoe Lush, vajza e cila është bërë nga ‘qelqi’ (Video)

E lindur ndryshe... Zoe Lush ka një gjendje të çuditshme, që do të thotë se eshtrat e saj ‘qëndrojnë në erë’. https://www.youtube.com/watch?v=tyuGv ...
Majmuni 6 vjeçar që luan tenis (Video)

Majmuni 6 vjeçar që luan tenis (Video)

Një majmun nga Japonia, është vetëm 6 vjeç. Por, ai është trajnuar aq mirë për të luajtur tenis, saqë duket si një profesionist i vërtetë. Kush e m ...
Mbipesha po i ‘vret’ njerëzit (Video)

Mbipesha po i ‘vret’ njerëzit (Video)

Mbipesha ose obeziteti është shkaktari kryesor i vdekjeve të parakohshme. Ky fakt u bë me dije nga Society of General Internal Medicine gjatë një t ...
Gjeoparku Yehliu, peisazhi i jashtëzakonshëm gjeologjik (Video)

Gjeoparku Yehliu, peisazhi i jashtëzakonshëm gjeologjik (Video)

Yehliu është një kep në qytetin bregdetar Wanli, në veri të Tajvanit, i njohur për peisazhin e tij të jashtëzakonshëm gjeologjik. https://www.youtu ...
Freudenbergu qyteti përrallor gjerman, më uniku në botë (Video)

Freudenbergu qyteti përrallor gjerman, më uniku në botë (Video)

Freudenberg është një qytet mesjetar në Gjermani, me sipërfaqe rreth 54 km2 dhe ku jetojnë afër 20 mijë banorë. Një përshkrim i tillë nuk ofron diçka ...
Ky është ‘Tarzani’ i ri (Video)

Ky është ‘Tarzani’ i ri (Video)

Një robot i dizenjuar për të kaluar përmes kabllove mes të mbjellave për të monitoruar bimët është projektuar në universitetin amerikan të Georgia Tec ...
Zaman vesh Jaguarin e tij me vetura lodër (Video)

Zaman vesh Jaguarin e tij me vetura lodër (Video)

Biznesmeni nga Malejzia, Datuk Seri Mahadi Badrul Zaman, ka vendosur që veturën e tij Jaguar S-Type ta bëjë më ndryshe nga ato që kemi parë çdo herë. ...
Simone Christina, vajza e cila nuk i ka prerë thonjtë që tre vjet (Video)

Simone Christina, vajza e cila nuk i ka prerë thonjtë që tre vjet (Video)

Simone Christina është një vajzë që thonjtë e saj nuk i ka prerë që tri vjet. Përveç kësaj, ajo kujdeset shumë për ta në mënyrë që mos t’i thyej. ...
Gjibraltari, apo ‘Kepi i Tarikut’, gjërat që nuk i keni ditur për të (Video)

Gjibraltari, apo ‘Kepi i Tarikut’, gjërat që nuk i keni ditur për të (Video)

Të bëjmë një shëtitje në njërën ndër vendbanimet e fundit të neandertalëve në Evropë dhe vendin ku do të gjeni më shumë se 300 lloje shpezësh dhe majm ...
1 23 24 25 26 27 52 250 / 512 POSTS