Category: ZICO TV

1 2 3 4 35 20 / 341 POSTS
Anija e parë elektrike vetëngarkuese (Video)

Anija e parë elektrike vetëngarkuese (Video)

Norvegjia vitin e ardhshëm planifikon të prezantojë anijen e parë me ngarkesë elektrike dhe autonome, për të cilin projektuesit prognozojnë se do të ...
Objektet unikate në ishullin Kizhi (Video)

Objektet unikate në ishullin Kizhi (Video)

Në liqenin Onega, në republikën ruse Karelia, gjendet ishulli Kizhi,i gjatë 6 dhe i gjerë 1 km ku mund të shihen godinat e mahnitshme prej druri që p ...
Edona bashkë me Remin në ‘tokën e ëndrrave’ (Foto)

Edona bashkë me Remin në ‘tokën e ëndrrave’ (Foto)

Interesimi i qytetarëve të Kosovës për të shkuar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, si duket po rritet nga viti në vit. E mundësinë për t'a prekur ...
S’është përrallë! Pylli i bambuve Sagano në Japoni (Video)

S’është përrallë! Pylli i bambuve Sagano në Japoni (Video)

S'është përrallë! Pylli i bambuve Sagano gjendet në veri-perëndim të Kiotos në Japoni. Ai është një nga ambientet mjedisore më të bukura në të gjit ...
IT, rikthehet filmi më i pëlqyer horror (Video)

IT, rikthehet filmi më i pëlqyer horror (Video)

Filmi 'IT' ishte ndër më të diskutuarit dhe më të frikshmit në vitet e 90 i cili mbeti për një kohë të gjatë në mendjen e shumë personave dhe ende kon ...
10 persona të përçmuar, që pastaj u bënë dikushi (Video)

10 persona të përçmuar, që pastaj u bënë dikushi (Video)

Përgjatë historisë, disa nga njerëzit më inspirues dhe më të suksesshëm që ka njohur bota, kishin nisur karrierën e tyre nga pika e dëshpërimit. Pa ...
Fushat e tulipanëve, 80% e tyre kultivohen në Holandë (Video)

Fushat e tulipanëve, 80% e tyre kultivohen në Holandë (Video)

Këto pamje sjellin mrekullinë e fushave të tulipanëve në Holandë. Ajo që neve na duket si një pamje spektakolare, në fakt për holandezët është nj ...
BMW me serinë e 8-të do të fokusohet më shumë në veturat luksoze (Video)

BMW me serinë e 8-të do të fokusohet më shumë në veturat luksoze (Video)

BMë ka treguar se do të lansojë edhe një model të ri, Seria 8 në vitin 2018, si strategji për të ringjallur linjën e saj të 'coupe' për t’u fokusuar n ...
Kujdes! Mos e zemëroni kurrë një ari (Video)

Kujdes! Mos e zemëroni kurrë një ari (Video)

Në këto pamje paraqiten momentet e frikës për dy çiklistë në një terren malor të Sllovakisë. Pamjet tregojnë dy 'biçiklistë malesh' që zbrisnin kod ...
Çfarë dasme, çifti martohet në maje të botës (Video)

Çfarë dasme, çifti martohet në maje të botës (Video)

Ajo që është më e rëndësishmja ka të bëjë me madhështinë e tij botërore! Të gjithë e dimë se mali i Everestit është maja më e lartë malore në botë. Po ...
1 2 3 4 35 20 / 341 POSTS