Category: ZICO TV

1 118 119 1201194 / 1194 POSTS
Adelinë tjetër s’lind më nëna (Video)

Adelinë tjetër s’lind më nëna (Video)

Është puna, imazhi e personaliteti ato që i krijuan epitetin Diva, këngëtares Adelina Ismaili. Karrierën e saj muzikore Adelina e nisi në festivali ...
Milaim Zeka i kap flokët këngëtares Enca Haxhia (Video)

Milaim Zeka i kap flokët këngëtares Enca Haxhia (Video)

Gazetari Milaim Zeka njihet për fjalorin e tij mjaft kritik ndaj politikës, të cilin shpesh herë e shoqëron me ironi dhe sarkazëm. Por mbrëmjen e 15 s ...
Publikohen në rrjet videot nga ‘Zhurma Video Music Awards 12’ (Video)

Publikohen në rrjet videot nga ‘Zhurma Video Music Awards 12’ (Video)

Ka pak ditë që është mbajtur spektakli më i zhurmshëm në vend 'Zhurma Video Music Awards 12'. Tek sot janë publikuar edhe videot e plota të spektaklit ...
Enca dhe Ardian Bujupi pushtojnë ZhurmaVMA12

Enca dhe Ardian Bujupi pushtojnë ZhurmaVMA12

Përtej pritshmërive, një mega spektakël solli 'Zhurma Video Music Awards 12' në ceremoninë e ndarjes së çmimeve. Shkëlqimi u pa qysh në fillim në ...
1 118 119 1201194 / 1194 POSTS