Category: TEKNOLOGJI

1 33 34 35 36 37 45 350 / 443 POSTS

iOS 10 me numër rekord të përditësimit

Sistemi i ri operativ i Apple iOS 10 ka regjistruar një shifër rekorde të përditësimit. Të dhënat e publikuara nga Mac thonë se vetëm një muaj nga pub ...

Samsung apelon që t’i fikni telefonat ‘Galaxy Note 7’

Kompania Samsung ka kërkuar nga të gjithë poseduesit e telefonave Galaxy Note 7 që t'i fikin ata, derisa të hetohen raportet e reja për shpërthimin e ...
‘Lamborghini’ Made in Kosova krijohet në Gjilan

‘Lamborghini’ Made in Kosova krijohet në Gjilan

Djaloshi nga Gjilani Driton Selmani, ka arritur të krijojë krijoi automobilin e tij. E për këtë ai është inspiruar nga marka e njohur e veturave Lambo ...
Ambientet e Instagramit (Foto)

Ambientet e Instagramit (Foto)

Shumica nga ne përdorin rrjetin social 'Instagram' por pak e dijnë se si duken ambientet e kësaj kompanie. Të hyni në zyrat e reja teknologjike të Ins ...

Facebook, internet falas në SHBA

Facebook mund të ketë tani si shënjestër një vend tjetër për të ofruar internet falas. Rrjeti social është në bisedime me qeverinë e Shteteve të Ba ...

Samsung Galaxy Note 7 evakuon avionin

Pak para nisjes një aeroplan i 'Southwest Airlines' në SHBA, është evakuar në aeroportin e Louisville për shkak të tymit. Nuk ishte i aeroplanit por t ...

Kopjimet e WhatsApp-it

WhatsApp vazhdon me përditësimet e tij duke huazuar mjaft nga Snapchat. Versioni i ri, i vlefshëm përmes përditësimet në 'store' është vetëm lëvizj ...
Pixel dhe Pixel XL nga Google (Video)

Pixel dhe Pixel XL nga Google (Video)

Modelet e reja dhe të shumëpritura të telefonave të Google, modelet Pixel dhe Pixel XL janë dy nga telefonat më të mirë që kemi parë këtë vit. Ata jan ...
Ushtria Amerikane me vetura me hidrogjen (Video)

Ushtria Amerikane me vetura me hidrogjen (Video)

Ushtria Amerikane dhe General Motors prezantuan të hënën veturën me hidrogjen Chevrolet Colorado ZH2. Kjo veturë e cila është e përshtatur për terren ...

Facebook do të ndërtojë qendër të dhënash në Danimarkë

Danimarka do të jetë vendi ku Facebook do të ndërtojë qendrën e saj të tretë për të dhëna jashtë Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Rrjeti social k ...
1 33 34 35 36 37 45 350 / 443 POSTS