Category: TEKNOLOGJI

1 2 3 4 5 44 30 / 433 POSTS
SoFi, peshku i butë robot (Video)

SoFi, peshku i butë robot (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=sMw0YSrjtFY ...
Hakohet ‘Despacito’ dhe shumë këngë tjera në YouTube (Foto)

Hakohet ‘Despacito’ dhe shumë këngë tjera në YouTube (Foto)

Hiti 'Despacito', i cili ka pasur mbi pesë miliardë shikime në platformën 'YouTube', sapo është hakuar. Përveç këtij hiti, edhe shumë artistë tjerë ...
Ura më e gjatë në Evropë (Video)

Ura më e gjatë në Evropë (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=1BC6kSBLIa4 ...
Biznesmeni i del përpara plumbit (Video)

Biznesmeni i del përpara plumbit (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=TO1QCp9XfRA ...
1 2 3 4 5 44 30 / 433 POSTS