Category: TEKNOLOGJI

1 26 27 28 29 30 45 280 / 443 POSTS

Me Gmail tani mund të dërgohen dhe pranohen para nga emaili

Duke filluar nga sot, ju mund të dërgoni dhe të pranoni para përmes aplikacioni të Gmail për Android. Ky shërbim do të funksionojë përmes Google Wa ...
Po ndërtohet tubacioni për t’u testuar teknologjia super e shpejtë hyperloop (Video)

Po ndërtohet tubacioni për t’u testuar teknologjia super e shpejtë hyperloop (Video)

Pas shumë vonesave dhe polemikave, Hyperloop one, kompania e angazhuar në trafikun e së ardhmes, po e ndërton një tubacion të madh në Nevada i cili do ...
Streha e duhur për ‘apokalipsin’ (Video)

Streha e duhur për ‘apokalipsin’ (Video)

Një firmë austriake ka prodhuar një makinë të madhe për njerëz që bëjnë udhëtime të gjata në rrugë të vështira, por që duket më shumë si një strehë në ...
Rrokaqielli i parë rrotullues në botë (Video)

Rrokaqielli i parë rrotullues në botë (Video)

Jeni lodhur duke pasur pamjen e njëjtë çdo ditë nga dritarja? Ideja e disa arkitektëve kreativ i ka dhënë fund kësaj monotonie. Edhe pse Dubai ësht ...
Përditësimet e Windows 10 mund të shtyhen (Video)

Përditësimet e Windows 10 mund të shtyhen (Video)

Microsoft do të ndihmojë përdoruesit e Windows 10 të zjgedhin vetë se kur duhet të instalohen përditësimet e sigurisë, dhe jo t'i detyrojnë ata. Pë ...
Vjen telefoni i zbukuruar me diamante (Video)

Vjen telefoni i zbukuruar me diamante (Video)

Nëse dëshironi që telefoni tuaj të bëj përshtypje, atëherë ky është i duhuri. Mjafton të keni 1300 dollarë dhe smartphone-i i parë i zbukuruar me d ...
Ora me kamerën 360 shkallëshe (Video)

Ora me kamerën 360 shkallëshe (Video)

Një kompani e re ka krijuar një kamerë dore që është e pajisur me lente 360 shkallëshe. Kjo kamerë është e integruar në orë të dorës e cila mund të ...
Valixhja që ju ‘ndjekë’ (Video)

Valixhja që ju ‘ndjekë’ (Video)

Udhëtimet e shpeshta, kryesisht ato me bagazhe me vete, shpesh kthehen në një bezdisje. Por së fundmi një shpikje e re u vjen në ndihmë të gjithëve at ...
Allo nga Google edhe për kompjuter (Video)

Allo nga Google edhe për kompjuter (Video)

Allo, chati i Google për smartphone që shfrytëzon inteligjencën artificiale, do të vijë dhe në kompjutera duke konkuruar kështu më së miri me rivalët, ...
PSA pajtohet të blejë Opelin (Video)

PSA pajtohet të blejë Opelin (Video)

Grupi francez PSA është pajtuar me General Motors për të blerë Opelin, raporton Reuters. Bordi i PSA-së, të cilët prodhojnë veturat Peugeot dhe Cit ...
1 26 27 28 29 30 45 280 / 443 POSTS