Category: TEKNOLOGJI

1 25 26 27 28 29 36 270 / 359 POSTS

Facebook, internet falas në SHBA

Facebook mund të ketë tani si shënjestër një vend tjetër për të ofruar internet falas. Rrjeti social është në bisedime me qeverinë e Shteteve të Ba ...

Samsung Galaxy Note 7 evakuon avionin

Pak para nisjes një aeroplan i 'Southwest Airlines' në SHBA, është evakuar në aeroportin e Louisville për shkak të tymit. Nuk ishte i aeroplanit por t ...

Kopjimet e WhatsApp-it

WhatsApp vazhdon me përditësimet e tij duke huazuar mjaft nga Snapchat. Versioni i ri, i vlefshëm përmes përditësimet në 'store' është vetëm lëvizj ...
Pixel dhe Pixel XL nga Google (Video)

Pixel dhe Pixel XL nga Google (Video)

Modelet e reja dhe të shumëpritura të telefonave të Google, modelet Pixel dhe Pixel XL janë dy nga telefonat më të mirë që kemi parë këtë vit. Ata jan ...
Ushtria Amerikane me vetura me hidrogjen (Video)

Ushtria Amerikane me vetura me hidrogjen (Video)

Ushtria Amerikane dhe General Motors prezantuan të hënën veturën me hidrogjen Chevrolet Colorado ZH2. Kjo veturë e cila është e përshtatur për terren ...

Facebook do të ndërtojë qendër të dhënash në Danimarkë

Danimarka do të jetë vendi ku Facebook do të ndërtojë qendrën e saj të tretë për të dhëna jashtë Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Rrjeti social k ...
Pajisja që ju mban larg telefonit! (Video)

Pajisja që ju mban larg telefonit! (Video)

Ky është një lajm i mirë për krejt ata që duan të rrijnë larg celularëve dhe internetit, por që nuk e kanë të pamundur. Për prindërit, fëmijët e të c ...

Kjo është ditëlindja e Google

Kanë kaluar 18 vite qëkur ditëlindja e gjigantit të kërkimit 'Google' festohet zyrtarisht më 27 Shtator. Në verën e vitit 1995, themeluesit e Googl ...

Rritet kërkimi për jetë aliene (Video)

Kina ka krijuar teleskopin më të madh në botë të quajtur 'Fast', me diametër 500 metra të gjerë. Teleskopi 'Fast' është në gjendje të vërejë radio ...
Ora e ndërtuar nga kamionët (Video)

Ora e ndërtuar nga kamionët (Video)

Një firmë kamionësh kanë ndërtuar atë që pretendohet të jetë ora e parë në botë e bërë tërësisht nga kamionët. E përbërë nga 14 të tillë, së bashku me ...
1 25 26 27 28 29 36 270 / 359 POSTS