Category: STORIE

1 6 7 8 9 10 80 / 95 POSTS
S’ka si qershitë, kanë vlera të mëdha ushqyese (Video)

S’ka si qershitë, kanë vlera të mëdha ushqyese (Video)

Qershitë janë një frut i vogël, por me vlera të mëdha ushqyese, ku cilësohen si një ilaç i vërtetë për organizmin tonë. Duke nisur nga rreziku për zem ...
Mos konsumoni banane në mëngjes! (Video)

Mos konsumoni banane në mëngjes! (Video)

Pavarësisht se mëngjesi është vakti më i rekomandueshëm për të ngrënë, shumë shpesh bëhet e pamundur për shkak të kohës, apo shkaqeve të tjera. Dhe ...
Hallerbos, Pylli i kaltër në Belgjikë (Video)

Hallerbos, Pylli i kaltër në Belgjikë (Video)

Hallerbos, po ashtu i njohur dhe me emrin Pylli i kaltër, është një pyll në Belgjikë, që në pranverë mbulohet nga miliona lule të llojit – zymbyli i e ...
Aitutaki, ishulli romantik në Paqësorin e Jugut (Video)

Aitutaki, ishulli romantik në Paqësorin e Jugut (Video)

Për qindra vjet qarkullojnë legjenda të ndryshme për ishujt magjik dhe të këndshëm të Paqësorit të Jugut. Kjo pjesë e bukur e botës, me kulturën e saj ...
Brokoli shpresëdhënës për tipin 2 të diabetit (Video)

Brokoli shpresëdhënës për tipin 2 të diabetit (Video)

Prindërit tuaj mund të kenë pasur të drejt për 'magjinë' e brokolit. Një studim i vogël ka lënë të nënkuptojmë se një substancë e cila gjendet në këtë ...
Assesi mos blini spinerë të këtillë (Video)

Assesi mos blini spinerë të këtillë (Video)

'Spinner', lodër shumë e popullarizuar te fëmijët, mund të gjendet edhe e pasuruar me shtesën e cila mund të jetë e rrezikshme. Lodra të shumta j ...
The Hall of Mosses pylli përrallor në SHBA (Video)

The Hall of Mosses pylli përrallor në SHBA (Video)

Hall of Mosses (Holli i myshkut) është një rrugë e shkurtër e këmbësorëve, që gjendet në pyllin Hoh, në perëndim të shtetit ëashington, në SHBA. Ky py ...
NASA paralajmëron aeroplanin me supershpejtësi

NASA paralajmëron aeroplanin me supershpejtësi

NASA ka njoftuar se deri në vitin 2021 do të prodhojnë superaeroplanin, 'Supersonic X-Plane'. Karakteristika e këtij aeroplani do të jetë se ai d ...
Hiqni dorë nga pomfriti, Dietologët thonë se ju ‘shkurton’ jetën (Video)

Hiqni dorë nga pomfriti, Dietologët thonë se ju ‘shkurton’ jetën (Video)

Dietologët gjithmonë kanë bërë thirrje për të ndaluar konsumin e ushqimeve të skuqura, për shkak të rrezikshmërisë së tyre të lartë. Një prej ushq ...
Nektarina përmirëson tretjen, zvogëlon rrudhat, ruan zemrën (Video)

Nektarina përmirëson tretjen, zvogëlon rrudhat, ruan zemrën (Video)

Nektarina, pasi ngjason me pjeshkën, shpeshherë quhet edhe pjeshkë me lëvore të butë. Posedon pak kalori, e shumë nutriente. Janë përplot me vit ...
1 6 7 8 9 10 80 / 95 POSTS