Category: STORIE

1 77 78 79784 / 784 POSTS
Vallëzimi spektakolar i nuses me babain (Video)

Vallëzimi spektakolar i nuses me babain (Video)

Në një dasmë në Amerikë, nusja me babanë e saj i lanë të ftuarit të mahnitur kur nga kërcimi i tyre i ngadaltë filluan të kërcenin nën muzikën e Em Si ...
‘Sagaya’ restauranti ‘hi tech’ (Video)

‘Sagaya’ restauranti ‘hi tech’ (Video)

Një restorant në zonën tregtare të Tokios, Ginza është bashkuar me një kompani arti kolektiv për t'u ofruar klientëve art virtual interaktiv dhe një ...
Në Angli votohet me laps (Video)

Në Angli votohet me laps (Video)

Nëse në Kosovë jemi mësuar që t'i kryejmë votimet me përdorimin e stilolapsit, kjo storie tregon një mënyrë tjetër të votimit. Në Angli përdoret la ...
Çfarë përdorej si alarm zgjimi në kohët e hershme?

Çfarë përdorej si alarm zgjimi në kohët e hershme?

Gjatë dekadës së fundit pothuajse të gjithë kanë filluar të përdorin smartphonin e tyre në vend të orave-alarm të përdorura më parë. Megjithatë me ...
1 77 78 79784 / 784 POSTS