Category: STORIE

1 64 65 66 67 68 660 / 677 POSTS
‘Donald Trump’, riemërtimi i një fshati në Indi (Video)

‘Donald Trump’, riemërtimi i një fshati në Indi (Video)

Një fshat i vogël në veri të Indisë, ka riemërtuar fshatin me emrin e Donald Trump, kjo me qëllim për ta nderuar presidentin amerikan dhe të tërheqin ...
Rekomandimi i dietologëve – Mos konsumoni banane në mëngjes! (Video)

Rekomandimi i dietologëve – Mos konsumoni banane në mëngjes! (Video)

Pavarësisht se mëngjesi është vakti më i rekomandueshëm për të ngrënë, shumë shpesh bëhet e pamundur për shkak të kohës, apo shkaqeve të tjera. Dhe ...
S’ka si qershitë, kanë vlera të mëdha ushqyese (Video)

S’ka si qershitë, kanë vlera të mëdha ushqyese (Video)

Qershitë janë një frut i vogël, por me vlera të mëdha ushqyese, ku cilësohen si një ilaç i vërtetë për organizmin tonë. Duke nisur nga rreziku për zem ...
Mos konsumoni banane në mëngjes! (Video)

Mos konsumoni banane në mëngjes! (Video)

Pavarësisht se mëngjesi është vakti më i rekomandueshëm për të ngrënë, shumë shpesh bëhet e pamundur për shkak të kohës, apo shkaqeve të tjera. Dhe ...
Hallerbos, Pylli i kaltër në Belgjikë (Video)

Hallerbos, Pylli i kaltër në Belgjikë (Video)

Hallerbos, po ashtu i njohur dhe me emrin Pylli i kaltër, është një pyll në Belgjikë, që në pranverë mbulohet nga miliona lule të llojit – zymbyli i e ...
Aitutaki, ishulli romantik në Paqësorin e Jugut (Video)

Aitutaki, ishulli romantik në Paqësorin e Jugut (Video)

Për qindra vjet qarkullojnë legjenda të ndryshme për ishujt magjik dhe të këndshëm të Paqësorit të Jugut. Kjo pjesë e bukur e botës, me kulturën e saj ...
Brokoli shpresëdhënës për tipin 2 të diabetit (Video)

Brokoli shpresëdhënës për tipin 2 të diabetit (Video)

Prindërit tuaj mund të kenë pasur të drejt për 'magjinë' e brokolit. Një studim i vogël ka lënë të nënkuptojmë se një substancë e cila gjendet në këtë ...
Assesi mos blini spinerë të këtillë (Video)

Assesi mos blini spinerë të këtillë (Video)

'Spinner', lodër shumë e popullarizuar te fëmijët, mund të gjendet edhe e pasuruar me shtesën e cila mund të jetë e rrezikshme. Lodra të shumta j ...
The Hall of Mosses pylli përrallor në SHBA (Video)

The Hall of Mosses pylli përrallor në SHBA (Video)

Hall of Mosses (Holli i myshkut) është një rrugë e shkurtër e këmbësorëve, që gjendet në pyllin Hoh, në perëndim të shtetit ëashington, në SHBA. Ky py ...
NASA paralajmëron aeroplanin me supershpejtësi

NASA paralajmëron aeroplanin me supershpejtësi

NASA ka njoftuar se deri në vitin 2021 do të prodhojnë superaeroplanin, 'Supersonic X-Plane'. Karakteristika e këtij aeroplani do të jetë se ai d ...
1 64 65 66 67 68 660 / 677 POSTS