Category: STORIE

1 2 3 4 5 18 30 / 180 POSTS
Playstation 4 thyen rekord, ja sa kopje ka shitur (Video)

Playstation 4 thyen rekord, ja sa kopje ka shitur (Video)

Tremujori i dytë i vitit fiskal përfundoi më 30 shtator, për kompanitë më të mëdha që i japin publikut rezultatet e tyre financiare. Midis tyre ësh ...
Coca Cola, pse e ka kanaçen e kuqe (Video)

Coca Cola, pse e ka kanaçen e kuqe (Video)

Nëse ndonjëherë jeni zgjuar në mes të natës, dhe keni pirë Coca Cola, por më pas e keni pyetur veten se pse kanaçja e saj është ngjyrë e kuqe, atëherë ...
Udhëtimet e rrezikshme në Bangladesh (Video)

Udhëtimet e rrezikshme në Bangladesh (Video)

Udhëtimi me tren mund të jetë i mërzitshëm, megjithatë, jo për të gjithë njerëzit në botë, sidomos jo për banorët e Bangladeshit. Shumë banorë të ...
Shpejtësi deri në 1600 km në orë (Video)

Shpejtësi deri në 1600 km në orë (Video)

Quhet 'Bloodhound' dhe është projektuar për të thyer rekordin e shpejtësisë prej 1.227.985 duke arritur deri në 1600 kilometra në orë. Makina e pro ...
Arabia Saudite i ndryshon rregullat për gratë, ja për çka bëhet fjalë (Video)

Arabia Saudite i ndryshon rregullat për gratë, ja për çka bëhet fjalë (Video)

Arabia Saudite ka lejuar gratë të hyjnë në stadiume duke filluar nga viti i ardhshëm. Lajmërimi u bë në një deklaratë të autoritetit të përgjithshë ...
Alcatel sjell Idol 5, një smartphone ekskluzivisht për rrjetet sociale (Video)

Alcatel sjell Idol 5, një smartphone ekskluzivisht për rrjetet sociale (Video)

Në botën e teknologjisë duket se lufta është shumë e ashpër dhe jo vetëm mes gjigandëve 'Samsung' dhe 'Iphone' , por edhe mes kompanive të tjera të fu ...
23 vjeçarja Indi Cowie thyen dy rekorde të mrekullueshme në ‘Guinness’ (Video)

23 vjeçarja Indi Cowie thyen dy rekorde të mrekullueshme në ‘Guinness’ (Video)

E mirënjohur për stilet e mrekullueshme në futboll, ka vendosur dy rekorde të mrekullueshme në Librin e Rekordeve 'Guinness'. Për më tepër ndiqeni ...
Nëse e dëgjoni këtë emër, dmth në aeroplan gjendet një njeri i vdekur (Video)

Nëse e dëgjoni këtë emër, dmth në aeroplan gjendet një njeri i vdekur (Video)

Keni dëgjuar ndonjëherë kur keni udhëtuar me aeroplan të thërritet emri 'Jim ëilson'? Nëse po ju keni udhëtuar me një person të vdekur. Aeroplanët ...
Neomi, 500 miliardë dollarë kushton megaqyteti saudit i së ardhmes (Video)

Neomi, 500 miliardë dollarë kushton megaqyteti saudit i së ardhmes (Video)

Parajsa e jetesës dhe biznesit do t’u kushtojë më shumë se 500 miliardë dollarë, por sauditët janë të gatshëm të shpenzojnë shuma marramendëse, sipas ...
Pija që rrit pjellorinë te gratë (Video)

Pija që rrit pjellorinë te gratë (Video)

Rezultatet e një studimi të ri të kryer në SHBA tregoi se gratë që pinë një gotë verë të kuqe në javë kanë pjellori më të lartë se gratë që nuk pinë v ...
1 2 3 4 5 18 30 / 180 POSTS