Category: STORIE

1 2 3 4 9 20 / 86 POSTS
Spanja deri në vitin 2090 do të jetë shkretëtirë? (Video)

Spanja deri në vitin 2090 do të jetë shkretëtirë? (Video)

Spanja gjatë dekadave të ardhshme do të përballet me rrezikun e dezertifikimit, apo të shndërrimit të vendit në shkretëtirë. https://www.youtube.co ...
Pusi në mes të detit që e përpin edhe ujin (Video)

Pusi në mes të detit që e përpin edhe ujin (Video)

Në bregdetin e Oregonit gjendet një përzierje e përsosur e bukurisë natyrore dhe e rrezikut, e njohur jozyrtarisht si pusi Thor. Ndonëse në shikim ...
Ja pse duhet ta vizitoni Finlandën (Video)

Ja pse duhet ta vizitoni Finlandën (Video)

Arsyet se përse të paktën një her në jetë duhet ta vizitoni Finlandën, kuptoni në videon e mëposhtme: https://www.youtube.com/watch?v=Ns2gj2WNj0Q ...
Përfitimet që sjellin bamjet në organizmin tuaj (Video)

Përfitimet që sjellin bamjet në organizmin tuaj (Video)

Bamja është një bimë e cila veti të shumta shëndetsore, të cilat gatuhen me përbërës acidi (lëng limoni) për të evituar efektin ngjitës të saj. Bamja ...
Ora më e vjetër në botë, do t’iu habisë (Video)

Ora më e vjetër në botë, do t’iu habisë (Video)

Çdo ditë, qindra turistë nga e tërë bota shkojnë para Bashkisë së vjetër të qytetit të Pragës, për t’u kënaqur me shfaqjen e mrekullueshme mekanike e ...
Rruga drejt qiellit (Video)

Rruga drejt qiellit (Video)

Shkallët Haiku, të njohura edhe si Shkallët për në Qiell, janë një shteg këmbësorësh në ishullin Oahu (Havai), i cili duket sikur zhduket në horizont. ...
Sekretet e Kullës së Ajfellit (Video)

Sekretet e Kullës së Ajfellit (Video)

E ndërtuar në vitin 1889 në një lartësi prej 324 metrash, Kulla e Ajfellit mbajti rekordin si struktura më e lartë në botë deri në vitin 1930. Por, a ...
Pse shtatzënat duhet të notojnë?

Pse shtatzënat duhet të notojnë?

Ushtrimet dhe stërvitja e lehtë gjatë shtatzanisë sigurisht që janë shumë të mira dhe pozitive. Por, njëri nga sportet më të sigurta dhe më të leht ...
Muri i Çamçakëzit në Sietëll, një atraksion ngjitës turistik (Video)

Muri i Çamçakëzit në Sietëll, një atraksion ngjitës turistik (Video)

Një prej atraksioneve më të jashtëzakonshme turistike në SHBA, është Muri i Çamçakëzit në Sietëll, që lirisht mund të quhet dhe vendi më i infektuar t ...
Toka me shtatë ngjyra (Video)

Toka me shtatë ngjyra (Video)

Toka me shtatë ngjyra, është një regjion në afërsi të fshatit Chamarel, ndërsa kjo çudi gjeologjike njihet si pika më atraktive turistike në Republikë ...
1 2 3 4 9 20 / 86 POSTS