Category: STORIE

1 2 3 19 10 / 187 POSTS
Një shtëpi e përmbysur (Video)

Një shtëpi e përmbysur (Video)

Një shtëpi e përmbysur në kryeqytetin e Turqisë, Ankara, e cila është ndërtuar nga një sipërmarrës dhe ka kushtuar thuajse sa një vilë, synon të vizit ...
Luvri i Abu Dabit, muzeu i rrethuar me ujë në tre anët (Video)

Luvri i Abu Dabit, muzeu i rrethuar me ujë në tre anët (Video)

Hapjen e muzeut të tij të Luvrit në muajin e kaluar, Abu Dabi e festoi me një spektakël fishekzjarresh, që kompletohej me performanca artistësh dhe pr ...
Ja pse duhet të shihni filma horror (Video)

Ja pse duhet të shihni filma horror (Video)

Nëse jeni në mesin e personave që iu pëlqejnë filmat e frikshëm, atëherë kemi disa lajme të mira për ju. Për t'i kuptuar ato lajme atëher ndiqeni s ...
Orkestra e Parë e Perimeve (Video)

Orkestra e Parë e Perimeve (Video)

Orkestra e Parë e Perimeve e Vjenës (Das Erste ëiener Gemüseorchester) është një grup i muzikantëve, piktorëve, shkrimtarëve dhe artistëve tjerë, i ci ...
Fustanet më të mira të yjeve botërore (Video)

Fustanet më të mira të yjeve botërore (Video)

Është e mahnitshme të shohësh se sa shpejt ndryshon industria e modës dhe krijohen tendenca të reja. Çfarë është ‘in’ këtë sezon do të ‘dalë’ jasht ...
Diamanti rozë që prek shifrat e 30 milionë dollarëve (Video)

Diamanti rozë që prek shifrat e 30 milionë dollarëve (Video)

'The Raj Pink', një diamant rozë që nga ekspertët cilësohet si më i madhi në botë, pritet të shitet mbi 30 milionë dollarë javën e ardhshme, kur edhe ...
Njëri nga 25 njerëzit e rrallë në botë (Video)

Njëri nga 25 njerëzit e rrallë në botë (Video)

Ai është një nga 25 njerëzit e rrallë në botë, por simptoma nuk e ka penguar që të përcaktojë fatin e jetës së tij. 35 vjeçari Nethën Hardllika ka ...
Qyteti i shpellave në Gjeorgji (Video)

Qyteti i shpellave në Gjeorgji (Video)

Ndonëse në botë njihet si qyteti i shpellave, Vardzia në Gjeorgji është në fakt një manastir i madh i gdhendur në shkëmb qysh në vitin 1185. Qëll ...
Vendbanimi më i populluar në botë (Video)

Vendbanimi më i populluar në botë (Video)

Mes kodrave jeshile të luginës Larung Gar, në provincën Sichuan të Kinës, gjendet kolonia më e madhe e budistëve në botë, respektivisht, vendbanimi më ...
Mënyra më e mirë për të lënë duhanin (Video)

Mënyra më e mirë për të lënë duhanin (Video)

Prej kohësh duhanpirësit dhe njerëzit rreth tyre kanë tentuar të gjejnë metoda efektive për të lënë duhanin, por shpesh duket si mision i pamundur. ...
1 2 3 19 10 / 187 POSTS